Däckverkstäder som klarar det mesta

Oljebyte

De flesta föredrar en verkstad som kan ta hand om alla problem som kan uppstå. Man vill inte gå till olika verkstäder beroende på vad som behöver göras. Om en och samma verkstad som kan göra allt är att föredra. En bil kan behöva allt från däckservice vid varje däckbyte, oljebyte vid behov, ac-service och ac-rengöring vartannat år, bilservice enligt service manualen och bromsservice vid behov. Det finns en hel del annan service som en bil har behov av och om din verkstad är en godkänd verkstad så kan de utföra din vanliga service och stämpla serviceboken utan att riskera din nybilsgaranti.

Det är inte alla verkstäder som är godkända eller är auktoriserade verkstäder som också kan göra besiktning, så att du kan få din bil godkänd. Om du måste gå till en bilprovning för att få bilen besiktad, så kan det vara värt att genomföra ett konditionstest så att du vet att bilen är i gott skick innan du låter bilen besiktas, så att du slipper en eventuell återbesiktning. Du får en bra indikation om bilen är säker att köra med vilket också kan vara intressant att göra innan du ger dig iväg på en lång semester och vill undvika problem längs vägen. Det är alltid bra att hitta problem i tidigt stadie innan de växer till större och mer kostsamma problem. Om du upptäcker problem vid ett konditionstest, så kan du få det åtgärdat direkt eller boka tid för ett senare tillfälle.

För mer information angående däckverkstäder med full service, besök: https://vianor.se/