Turvalliset kesärenkaat

kesärenkaita

Jos etsit turvallisia renkaita keskikokoiselle sähköautolle, Nokian Renkaat -palvelussa on joitain vaihtoehtoja. Jos etsit kesärenkaita, sinulla on Nokian Hakka Green 2, näitä renkaita

suositellaan myös sähköautoihin, joita kaikki renkaat eivät ole. Tämä tarkoittaa, että ne ovat kestäviä, joita voidaan tarvita raskaammissa sähköautoissa. Ne on tehty niiden “Silent Sidewall Technology” -tekniikalla, joka on erityinen kumialue, joka voi vaimentaa ja poistaa kulutuspinnan kautta välitetyt äänet ja tärinät. Tämä vähentää rengasmelua ja tekee niistä mukavamman käyttää sähköautoa ajaessasi.

Renkaiden vierintävastus on alhainen, mikä tekee niistä vierintähelpot, joten polttoaineen ja sähkön kulutus ovat alhaista Kuluminen on myös vähäisempää, mikä tekee niistä pidempi ikäisemmät. Elinikä pidentyy sitten vielä, jos kierrät renkaita siten, että vaihdat etu- ja takarenkaat tietyin väliajoin. Tämä tulisi tehdä jokaisen vuodenajan välillä, kun vaihdat kesä- ja talvirenkaiden välillä. Tämä tekee autosta helposti hallittavan eikä auto yliohjaudu, mikä olisi ongelmana, jos eturenkaiden pito on parempi kuin takaosan. Kierto tulisi suorittaa, kun kuvion syvyys on 2-3mm eri renkaiden välillä. Koska haluat periaatteessa saman pidon joka puolelle autoa, niin kiertämällä renkaita voit toivottavasti ostaa täyden sarjan uusia, kun vaihdat uusiin kesärenkaisiin.

Renkaat tarjoavat tehokkaan suojan vesiliirtoa vastaan korkojen ainutlaatuisen muodon kautta, mikä kiihdyttää keskikanavien läpi virtaavaa vettä sivuille. Vesiliirron välttämiseksi renkaiden on kyettävä poistamaan vesi nopeasti ja tehokkaasti tienpinnalta, jotta renkaat voivat olla jatkuvassa kosketuksessa tienpinnan kanssa. Jos renkaat eivät pääse eroon vedestä, rengas alkaa liukua renkaiden ja tien väliin muodostuvan vesikalvon päällä. Silloin menetät auton hallinnan, mikä voi olla erittäin vaarallista ja aiheuttaa onnettomuuksia. Kesällä tapahtuu monia onnettomuuksia, jotka tapahtuvat vesiliirron seurauksena. Koska monilla teillä on ajoradalla syviä uria mihin kertyy vettä mikä tarkoittaa, että joudut siihen helposti märkillä teillä ajaessasi. Kaistan vaihtaminen voi olla vaarallista, kun joudut vedentäyteisille urille, joissa on paljon vettä, jotka renkaiden on poistettava.

Vesiliirron riski kasvaa renkaiden kulumisen vuoksi, joten renkaiden, joiden urasyvyys on alle 4 mm, voi olla vaarallista ajaa. Ne voivat varastoida uriin pienemmän määrän vettä, mikä lisää riskiä. On tärkeää valita renkaat, joissa on hyviä innovaatioita veden eristämiseksi paremmin ja sen levittämiseksi urille. Miksi on tärkeää valita laadukkaat renkaat Nokian Renkailta.

Nokian Hakka Green 2: llä on myös hyvä märkäpito, mikä parantaa auton ominaisuuksia märillä teillä ajaessasi. Se antaa lyhyemmän jarrutusmatkan, jos joudut pysäyttämään auton nopeasti. Koska märillä pinnoilla ajettaessa jarrutusmatka on pidempi kuin kuivilla teillä, haluat olla varma, että pitoa on riittävästi, kun tarvitset sitä todella.

Lisätietoja Nokian Hakka Green 2 -renkaista napsauttamalla tätä: https://vianor.fi/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *